The Murdoch Method
Ride like a natural
Welkom op murdochmethod.nl. Wij organiseren clinics voor Wendy Murdoch in Nederland en willen je via deze website graag informeren over Wendy’s werk en de mogelijkheid om lessen bij haar te volgen.
Free counter and web stats
Peter Hermse  © 2010
Wendy maakt bij haar lessen gebruik van de Feldenkrais methode, die draait om bewustwording en functionele beweging. Je verbetert hiermee niet alleen je techniek en ruitergevoel, maar ook de balans en bewegingsvrijheid van je paard.

Enkele jaren geleden heeft Wendy een groot aandeel geleverd in de opleiding van Centered Riding Instructors in Nederland. Tegenwoordig werkt ze onder haar eigen naam The Murdoch Method en komt ze regelmatig naar Nederland voor open clinics, thema clinics en instructor workshops.
Zoals Sally Swift, grondlegster van Centered Riding, aangeeft in het voorwoord van Wendy’s eerste boek, gaat Wendy ‘verder dan Centered Riding’.
Bedankt voor je belangstelling! We hopen dat deze website je vragen over de clinics van Wendy beantwoordt, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je niet alle antwoorden hebt gevonden.

Met vriendelijke groet,

Angèle van Tilburg en Tessa Roos
***Klik hier voor de ervaring van Bit-redacteur Tessa van Daalen in de les bij Wendy***