The Murdoch Method
Ride like a natural
 
Peter Hermse  © 2010
Themaclinic 'bewegingspatronen van ruiter en paard'

Datum: Dinsdag 1 t/m donderdag 3 november 2011
Locatie: PTC Barneveld
Kosten: Deelnemers zonder paard €300, Deelnemers met paard €575

***Bij inschrijving vóór 15 augustus zonder paard €275, met paard €525***

De 3-daagse themaclinic is gericht op deelnemers die ruime ervaring met lessen van Wendy hebben, of elders vergelijkbare ervaring hebben opgedaan. Tijdens deze clinic ga je aan de slag met je eigen onbewuste bewegingspatronen én met die van je paard. Voor deelnemende instructeurs wordt bovendien verduidelijkt wanneer je ervoor kiest om aan de patronen van de ruiter te werken en wanneer aan die van het paard.

De dagen beginnen met theorie en Feldenkrais oefeningen, waarna praktijklessen volgen in groepjes van maximaal 3 combinaties tegelijk. Overige deelnemers observeren tijdens de lessen en krijgen regelmatig de gelegenheid om vragen te stellen.

Deelname is inclusief lunch, koffie, thee en stalling van je paard in box met stro, ruwvoer en overdag enkele uren uitloop. Het is mogelijk om met een paard van PTC Barneveld mee te doen, dus je hoeft niet per sé een eigen paard mee te nemen.

Voor deelnemers aan de clinic is er op maandag 31 oktober gelegenheid om extra privéles te nemen. Ook voor de privélessen is het mogelijk om gebruik te maken van een paard van PTC Barneveld

Als je mee wilt doen aan deze clinic, vraag dan een inschrijfformulier aan via murdochmethod.nl@gmail.com